Nevezés

ANYAGLEADÁS


WEB FŐKATEGÓRIA ÉS
MOBILFELÜLETRE OPTIMALIZÁLT WEBOLDALAK

A nevezési lapon fel kell tüntetni a weboldal elérhetőségét.

Ezen kívül kérünk 3 darab nagyfelbontású jpeg formátumú képet vagy egy mp4 formátumú videót az adott weboldalról, melyet használhatunk a versenyről megjelenő cikkekben és a díjátadón.

 

MOBILALKALMAZÁSOK

A nevezési lapon fel kell tüntetni az alkalmazás elérhetőségét.

Amennyiben az alkalmazás fizetős, kérünk egy promóciós kódot, amivel hozzáférünk a teljes alkalmazáshoz.

Ezen kívül kérünk 3 darab nagyfelbontású képet vagy egy mp4 formátumú videót az adott alkalmazásról, melyet használhatunk a versenyről megjelenő cikkekben és a díjátadón.


 

TELEVÍZIÓ

A televíziós produkciókat mp4 formátumban kérjük. A nevezéshez elegendő egy műsorszám beküldése is.

A televíziós műsorarculati elemeket bemutató anyagokat mp4 formátumban (főcím, vizuális és hangeffektek, animációk, műsorbeharangozók), illetve jpeg formátumban (stúdióberendezés) várjuk.


 

PRINTANYAGOK

Minden printanyagból 3-3 példányt kérünk.
A periodikákból minimum két lapszámot szükséges beküldeni.

Ezen kívül kérünk 3 darab nagyfelbontású jpeg formátumú képet az adott kiadványról, melyet használhatunk a versenyről megjelenő cikkekben és a díjátadón.

 

MÉDIA PORTFÓLIÓ

A fent leírt követelményeknek megfelelően várjuk a pályázatokat.


 

MÁRKÁZOTT TARTALOM / TERMÉKELHELYEZÉS

A contentmarketing-megoldásokat jpeg vagy mp4 formátumban várjuk, ahol jól látszik, hogy melyik médium felületén valósult meg a hirdetés.


 

NEVEZÉSI DÍJ

24 000 Ft + áfa/nevezés

Média portfólió: 29 000 Ft + áfa/nevezés


 

A NEVEZÉSHEZ SZÜKSÉGES

1. Kitöltött, kinyomtatott és aláírt nevezési lap egy példányban.
2. Beküldött munkák a megfelelő formátumban és terjedelemben.

A kitöltött pályázati lapot és a benyújtandó anyagokat 2 GB-ig elektronikus úton kell eljuttatni a kovacsa@kreativ.hu emailcímre a we transfer fájlküldő rendszerrel.

A print kiadványokat a következő címre várjuk:

Professional Publishing Hungary Kft.
1037 Budapest, Montevideo u. 3/b 

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó kft-vel szemben!


 

DÍJAZÁS

A szeptember 25-ig beérkezett anyagokat szakértő zsűri bírálja. A zsűri a beérkezett nevezésekből kategóriánként rövidlistát állít fel. A rövidlistáról választja ki a zsűri a kategóriagyőzteseket. A zsűri a legkiválóbb munkáknak alkotói különdíjakat is adhat.

 

A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy egyes kategóriákban elegendő nevezés vagy megfelelő színvonal híján ne válasszon győztest vagy ne állítson össze rövidlistát. A zsűri dönthet úgy, hogy egyes kategóriákat összevon, illetve ha úgy ítéli meg, egyes nevezéseket áthelyezhet másik kategóriába.