ANYAGLEADÁS

Web főkategória és mobilfelületre optimalizált weboldalak

A nevezési oldalon az űrlapon fel kell tüntetni a weboldal elérhetőségét. Ezen kívül kérünk 3 darab nagyfelbontású jpeg formátumú képet vagy egy mp4 formátumú videót az adott weboldalról, melyet használhatunk a versenyről megjelenő cikkekben és a díjátadón.

Mobilalkalmazások

A nevezési oldalon az űrlapon fel kell tüntetni az alkalmazás elérhetőségét. Amennyiben az alkalmazás fizetős, kérünk egy promóciós kódot, amivel hozzáférünk a teljes alkalmazáshoz. Ezen kívül kérünk 3 darab nagyfelbontású képet vagy egy videót az adott alkalmazásról, melyet használhatunk a versenyről megjelenő cikkekben és a díjátadón.

Televízió

A televíziós produkciókat mp4 formátumban kérjük. A nevezéshez elegendő egy műsorszám beküldése is. A televíziós műsorarculati elemeket bemutató anyagokat mp4 formátumban (főcím, vizuális és hangeffektek, animációk, műsorbeharangozók), illetve jpeg formátumban (stúdióberendezés) várjuk.


Printanyagok

Minden printanyagból 3-3 példányt kérünk, melyeket október 8-ig kérünk elküldeni a címünkre! A periodikákból minimum két lapszámot szükséges beküldeni. Ezen kívül kérünk 3 darab nagyfelbontású jpeg formátumú képet az adott kiadványról, melyet használhatunk a versenyről megjelenő cikkekben és a díjátadón.

Média-portfólió

A fent leírt követelményeknek megfelelően várjuk a pályázatokat.

Márkázott tartalom / termékelhelyezés

A tartalomalapú marketingmegoldásokat jpeg vagy mp4 formátumban várjuk, ahol jól látszik, hogy melyik médium felületén valósult meg a hirdetés.